Bloggare

Lars Siljebratt - Hållbar produktutveckling

 

Jag som bloggar är Lars Siljebratt och driver miljökonsultföretaget EQ Integration.

Under de senaste 30 åren har jag arbetat med diverse industriella miljöfrågor. Detta har gällt allt från miljöanpassning av produktionsprocesser, införande av miljö- och kvalitetsledningssystem till miljöanpassad/hållbar produktutveckling. Inom ramen för hållbar produktutveckling jobbade jag ett antal år med metodutveckling inom området, vilket också resulterade i en manual inom området. Utifrån min bakgrund har jag också utbildat på högskolenivå kring miljöteknik, ledningssystem och hållbar produktutveckling. Under några år därefter har arbetet bland annat bestått av ansvar och produktion av distansutbildning i hållbar produktutveckling vid Yrkeshögskolan i Eslöv. Myndigheten för Yrkeshögskolan ansåg tyvärr inte ämnesområdet som prioriterat varför utbildning upphörde.

Förutom inlägg som jag svarar för är min förhoppning att personer från olika ämnesområden kan komma in som gästbloggare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.